Waterdichte Golftas kopen!

Waterdichte Golftas kopen!

Het gemak van een waterdichte golftas!

Naast onze specialisatie in elektrische golftrolleys hebben we ons ook verdiept in waterdichte golftassen. We voeren de merken: Motocaddy, Jucad, Powakaddy en WPG.

Van deze waterdichte golftassen is ons huismerk: WPG-Bags welke we voor een zeer scherpe prijs kunnen leveren omdat er geen importeur of groothandel tussen zit. U heeft al een perfect mooie en goede waterdicht golftas vanaf € 179,00.

Let op de beschadigingen van uw golfclub shafts!

Je staat er niet zo vaak bij stil tot dat je beschadigingen aan de shafts van je golfclubs ontdekt.  Bij Stalen Shafts zal je daar geen last van hebben maar bij Graphite Shafts wel. Het kan ook niet anders of er komt een beschadiging op uw golfclub shafts ter hoogte van waar de schaft in de golftas rust of de bescherming van het clubvak slijt. Het is het een of het ander. Uw golfclubs bewegen zich veel in de golftas of waterdichte golftas en door het bewegen gaat een van de twee slijten. Controleer dus af en toe uw golfclubs of er geen beschadigingen aan zitten en ook uw golftas natuurlijk.

Een oplossing zou zijn een waterdichte golftas met organizer te kopen, prima idee maar het nadeel aan een golftas met organizer (waar uw golfclubs rammel vrij in kunt plaatsen) is dat deze golftassen aanmerkelijk hoger zijn als de gewone golftas en wel een kleine 15 cm. Hierdoor passen deze golftassen niet altijd lekker op uw golftrolley en is de kans dat de bovenste tasbeugel halverwege de tas komt en niet op de plak waar de golftassen fabrikant hem bedacht heeft (er zit meestal een versterking op die plek) Bij Jucad geven zelfs aan dat ze niet aansprakelijk zijn voor beschadigingen aan uw golfclubs veroorzaakt door hun waterdichte golftassen met organizer.

Tip om slijtage aan uw golfclubs tegen te gaan.

Heel eenvoudig. Wikkel ter hoogte vanwaar de club in de golftas rust een stukje tape (bv verpakkingstape van 5 cm breed) en wikkel deze 3 of 4 om de shaft. Door het geringe gewicht zullen de eigenschappen van uw golfclubs niet wijzigen. Controleer regelmatig het stukje tape en vervang het als ook deze doorslijt.

Geen enkele golftas fabrikant neemt de garantie van uw golfclubs over als ze toch beschadigen. 

Heel veel golfplezier

Maak uw keuze uit 1 van onderstaande topmerken

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl