Motocaddy Club serie Golftas 2024

Trolleyworld voordeel

Adviesprijs€ 229,90
Uw voordeelprijs 199,00
Webwinkel
Motocaddy elektrische golftrolleys

Motocaddy Club Golftassen modellen 2024

Veel golftas voor een hele scherpe prijs!

De gloednieuwe Motocaddy Club serie golftassen staan weer bij ons op de planken en eerlijk is eerlijk het is een heel verschil met de oude modellen. De licht-gewicht Club-Serie model 2024 is een slankere tas dan de oude trolley tassen, maar beschikken nog steeds over veel mogelijkheden.

Waaronder eenvoudig te gebruiken handgrepen om uw tas op uw trolley te plaatsen, het Motocaddy 'pas systeem’ en het exclusieve EASILOCK™ systeem dat er voor zorgt dat uw tas stevig op de trolley blijft staan gedurende uw ronde.

Tevens heeft de tas 7 pockets, o.a. om waardevolle spullen droog te houden, een handdoek haakje een afneembare regenkap en een geïsoleerde koeltas vak.

Naast het gepantendeerde "Easi-Lock" systeem is deze golftas ook goed te gebruiken op elk ander merk (elektrische) golftrolley.

GESCHIKT VOOR: golfers die op zoek zijn naar een golftas van goede kwaliteit met legio mogelijkheden voor een scherpe prijs. leverbaar in 3 kleuren combinaties.

  • 14 'full length dividers’
  • 7 pockets
  • Incl. 1 waterproof vak voor uw waardevolle spulletjes
  • Aparte externe paraplu en putter houder
  • Eenvoudig te gebruiken d.m.v. de grote handige handgrepen
  • Koelvak voor uw drankjes.
  • Klittenband voor handschoen
  • Handdoekhaakje
  • Compleet geleverd met topcover. 
  • EASILOCK™ compatibel

 

Tip!  Kijk regelmatig de shafts van uw colfclubs na op beschadigingen.  Deze kunnen ontstaan door de golftas precies op de plek waar ze uw clubs raken (bovenin dus) Uw clubs bungelen los in de tas en dan zal of de tas devider slijtage plekjes krijgen of de shafts van uw golfclubs.  Geen enkele golftas fabrikant neemt de garantie van uw golfclubs over als ze toch beschadigen. 

Tags

Motocaddy Dry waterdichte golftassen.

Special voor de motocaddy elektrische golftrolleys zijn mooie waterdichte golftassen leverbaar met het uniek Easy-Lock klick systeeem.  Deze absoluut waterdichte golftassen zijn ideaal om het  hele jaar mee door te lopen zonder dat je een vervelende watercover over je golftas moet plaatsen.  Deze waterdichte golftas is voorzien van 14 doorlopende vakken en een apart parapluvak, uiteraard zit er een ingebouwd koelvak in om je drinken koel te houden.   Daarnaast heb je nog voldoende vakken (met alle gesealde waterdichte ritsen) dus lekker veel opbergruimte.   Ben je in het bezit van een Motocaddy golftrolley dan klik je de tas met het "easylock" system muurvast en zonder dat je golftas kan draaien op je golftrolley.  De adviesprijs van de Motocaddy dry waterdichte golftas is € 309,00 maar we geven je een mooie korting

Motocaddy Pro Serie golftassen.

Voor elke Motocaddy golftrolley is een bijpassende golftas verkrijgbaar. Deze Motocaddy Probag golftassen zijn van waterafstotend PU gemaakt en zijn voorzien van 14 (doorlopende) vakken en een apart putter en paraplu vak. Gewicht is slechts 3.8 kg.Uiteraard zijn deze tassen voorzien van de Easy-Lock pinnen waardoor uw golftas niet meer kan draaien op uw golftrolley. U kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren combinatie's. Trolleyworld heeft alle Motocaddy golftassen op voorraad.  De adviesprijs van de Motocaddy Pro golftas is € 259,00 maar we geven je een mooie korting.

 

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl