Motocaddy Club serie Golftas

Trolleyworld voordeel

Adviesprijs€ 219,90
Uw voordeelprijs 179,00
Webwinkel
Motocaddy elektrische golftrolleys

Motocaddy Club Golftassen. Veel golftas voor een hele scherpe prijs!

Het licht-gewicht Club-Serie model is een slankere tas dan de Pro-Serie trolley tassen, maar beschikt nog steeds over veel mogelijkheden.

Waaronder eenvoudig te gebruiken handgrepen om uw tas op uw trolley te plaatsen, het Motocaddy 'pas systeem’ en het exclusieve EASILOCK™ systeem dat er voor zorgt dat uw tas stevig op de trolley blijft staan gedurende uw ronde.

Tevens heeft de tas 7 pockets, o.a. om waardevolle spullen droog te houden, een handdoek haakje een afneembare regenkap en een geïsoleerde koeltas.

GESCHIKT VOOR: golfers die op zoek zijn naar een golftas van goede kwaliteit met legio mogelijkheden.

 • 14 'full length dividers’
 • 7 pockets
 • Pas systeem
 • Externe paraplu en putter houder
 • Eenvoudig te gebruiken handgrepen
 • Waardevolle spullen pocket
 • Koelvak
 • Klittenband voor handschoen
 • Handdoekhaakje
 • Regenkap
 • EASILOCK™ compatibel

 

Tip!  Kijk regelmatig de shafts van uw colfclubs na op beschadigingen.  Deze kunnen ontstaan door de golftas precies op de plek waar ze uw clubs raken (bovenin dus) Uw clubs bungelen los in de tas en dan zal of de tas devider slijtage plekjes krijgen of de shafts van uw golfclubs.  Geen enkele golftas fabrikant neemt de garantie van uw golfclubs over als ze toch beschadigen. 

Tags

Motocaddy Dry waterdichte golftassen.

Special voor de motocaddy elektrische golftrolleys zijn mooie waterdichte golftassen leverbaar met het uniek Easy-Lock klick systeeem.  Deze absoluut waterdichte golftassen zijn ideaal om het  hele jaar mee door te lopen zonder dat je een vervelende watercover over je golftas moet plaatsen.  Deze waterdichte golftas is voorzien van 14 doorlopende vakken en een apart parapluvak, uiteraard zit er een ingebouwd koelvak in om je drinken koel te houden.   Daarnaast heb je nog voldoende vakken (met alle gesealde waterdichte ritsen) dus lekker veel opbergruimte.   Ben je in het bezit van een Motocaddy golftrolley dan klik je de tas met het "easylock" system muurvast en zonder dat je golftas kan draaien op je golftrolley.  De adviesprijs van de Motocaddy dry waterdichte golftas is € 309,00 maar we geven je een mooie korting

Motocaddy Pro Serie golftassen.

Voor elke Motocaddy golftrolley is een bijpassende golftas verkrijgbaar. Deze Motocaddy Probag golftassen zijn van waterafstotend PU gemaakt en zijn voorzien van 14 (doorlopende) vakken en een apart putter en paraplu vak. Gewicht is slechts 3.8 kg.Uiteraard zijn deze tassen voorzien van de Easy-Lock pinnen waardoor uw golftas niet meer kan draaien op uw golftrolley. U kunt kiezen uit 8 verschillende kleuren combinatie's. Trolleyworld heeft alle Motocaddy golftassen op voorraad.  De adviesprijs van de Motocaddy Pro golftas is € 259,00 maar we geven je een mooie korting.

Motocaddy Club Serie golftassen.

Naast de Pro Serie golftassen zijn er de Club Serie Golftassen. Een zeer voordelige Motocaddy golftas voorzien van veel opbergruimte, 14 doorlopende vakken, apart putter en paraplu vak. Ook de Club Serie golftassen zijn voorzien van de easy-lock pinnen waardoor uw golftas niet meer kan draaien. Bij ons heeft u keuze uit drie kleuren: zwart met rode accenten, zwart met blauwe accenten en zwart met lime accenten.  De adviesprijs van de Motocaddy Club golftas is € 219,00 maar je krijgt een mooie korting.

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl