Werkplaats afspraak maken

Werkplaats afspraak maken

Beste Golfer,

In onderstaande agenda kunt u een tijd reserveren voor reparatie aan uw elektrische golftrolley. U heeft dan een vaste tijd maar welke altijd wel iets kan uitlopen.  Wij reserveren een uur voor reparatie of service beurt.  U ontvangt van ons een voucher voor een gratis kopje koffie in nabij gelegen restaurant "de Generaal-Baarn"  Is uw trolley klaar dan bellen wij en kunt U de trolley ophalen en weer huiswaarts keren* Wij onderhouden/repareren alleen de merken:  Hill Billy, Powakaddy, Motocaddy, FlatCat, Golfstream, Komperdell, Jucad, Stewartgolf, Justar en Gokart.  Andere merken niet.

We nemen de golftrolley van U aan en bespreken wat er gedaan moet worden en noteren uw gegevens. Is de reparatie klaar dan bellen wij u.

* Heeft u een grote reparatie dan moet de trolley hier achter blijven.

* Is uw trolley in water gereden dan moet uw golftrolley bij ons achterblijven.

* Heeft u een reparatie waar we een onderdeel voor nodig hebben die we niet op voorraad hebben kan de trolley bij ons achterblijven

* Heeft U twee of drie golftrolleys voor service/reparatie dan ook 2 of 3 afspraken maken.  (voor elke trolley trekken we ca. 1 uur uit)

In het formulier van de werkplaats agenda kunt u alvast aangeven wat er gedaan moet worden en om welk merk trolley het gaat. 

Een standaard servicebeurt kost € 69,50 (prijs vanaf 1-1-2023) 

Schoonmaken? Dan wordt hij weer als nieuw kost € 40,00 extra

Houdt U er rekening mee dat als wij uw trolley niet kunnen of mogen repareren wij uw wel onderzoekkosten moeten berekenen. Deze onderzoekkosten worden gecrediteerd als U een nieuwe accu of trolley bij ons aanschaft.

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl