Golftrolley reparatie inloopservice

Golftrolley reparatie inloopservice

In onze werkplaats staan wij 4 dagen per week klaar om uw elektrische golftrolley te onderhouden of te repareren. 

Van DINSDAG T/M VRIJDAG van 9.30-17.00 uur kunt u in de "werkplaats agenda" zelf een tijd reserveren en met uw golftrolley op de afgesproken tijd langskomen.   U overlegt met  de monteur wat er gedaan moet worden en u krijgt van ons een voucher voor een gratis kopje koffie in het nabij gelegen restaurant "De Generaal" aan de rand van het bos tussen Soest en Baarn.   U kunt hier ook wandelen en lekker lunchen.  Na ca. 1  uur krijgt u een telefoontje dat uw trolley weer klaar staat. Uitgezonderd grote golftrolley reparaties en golftrolleys die te water zijn geraakt die moeten achterblijven bij ons.  Houdt U er rekening mee dat als wij geen reparatie kunnen of mogen uitvoeren wij U onderzoekkosten moeten doorberekenen.  Deze onderzoekkosten worden gecrediteerd als U een nieuwe accu of trolley bij ons aanschaft.

Wij onderhouden/repareren alleen de merken:  Hill Billy, Powakaddy, Motocaddy, FlatCat, Golfstream, Komperdell, Jucad, Stewartgolf, Justar en Gokart.  Andere merken niet.

Ter behoud van uw golftrolley en verlenging van de levensduur is ons advies om  1x per jaar onderhoud te laten uitvoeren.

Een complete servicebeurt kost slechts € 69,50 incl. btw.  Zorg dat uw golftrolley minstens 1x jaar een servicebeurt krijgt het verleng de levensduur!  Extra schoonmaken van uw trolley kost € 40,00.

Wij controleren eerst uw trolley op alle functies, we reinigen de wielas en lagers en controleren alle draaiende onderdelen, stellen de trolley af op rechtuit rijden, doen een stroom afname test van de motor en zorgen dat alle bouten en moeren volgens fabrieks opgave gesteld worden.  Daarna volgt een uitgebreide trolley test. 

Attentie. Betreft het een grotere reparatie zoals bv in het water gereden golftrolley of een technische storing die niet makkelijk is op te sporen worden deze NIET gerepareerd tijdens de "inloopdagen/klaar terwijl u wacht" maar moeten terug worden gestuurd naar de fabriek of hebben we tijd nodig om de onderdelen te bestellen.

Trolleyworld houdt u in de baan.

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl