Motocaddy M5 GPS DHC 2020

Trolleyworld voordeel

Adviesprijs€ 1.249,00
Uw voordeelprijs€ 1.099,00
Te huur vanaf€ 26,90 p/mnd
Webwinkel
Motocaddy elektrische golftrolleys

De nieuwste Motocaddy M5 GPS DHC met touchscreen display .

HELAAS UITVERKOCHT.  EERSTE LEVERING ZAL 2DE WEEK MAART WORDEN.

Aanbieding Motocaddy M5 GPS/DHC incl. 22-24 holes lithiumaccu, lader en accessoireblok van € 1249,00 nu tijdelijk € 1099,00 uit voorraad leverbaar in de kleur antraciet grijs met blauw/witte accenten.

Motocaddy staat erom bekend voorop te lopen op de markt van golftrolleys en presenteren nu hun gloednieuwe M5 GPS en M5 DHC GPS serie elektrische trolleys met touchscreen display.


De nieuwe Motocaddy M5-golftrolleys hebben een ultragevoelig 3,5-inch LCD-scherm, dat zelfs onder alle weersomstandigheden met een handschoen kan worden gebruikt.

Motocaddy M5 GPS-golftrolley en de Motocaddy M5 DHC GPS-golftrolley:

De M5 is ook verkrijgbaar in een DHC-model (Downhill Control) en beschikt over een geïntegreerd GPS-systeem met toegang tot baankaarten van meer dan 40.000 golfbanen, die vooraf op het systeem zijn geladen. Dit biedt golfers de voor-, midden- en achtertuin voor elke green, evenals de mogelijkheid om de vlagpositie op het scherm te verplaatsen voor nog meer nauwkeurigheid, en om te controleren op eventuele gevaren op de hole.

De M5 GPS-trolley is het resultaat van meerdere jaren van R & D-investeringen en uitgebreide tests en we zijn verheugd om nog een model op de markt te brengen met baanbrekende en innovatieve technologie. Het touchscreen is zo duidelijk en gemakkelijk te gebruiken dat het alles biedt wat een moderne golfer nodig heeft om de baan te verkennen terwijl hij op zijn best speelt.

Je krijgt ook een klok, rondetimer en het bijhouden van je score rechtstreeks op het scherm, met slagmeting en automatische voortgang van de holes, zo heb je alles wat je nodig hebt tijdens je rondje golf bij de hand.

Als je verbonden bent met de Motocaddy GPS-app op je smartphone, kun je al je normale telefoonmeldingen rechtstreeks op het scherm ontvangen zonder dat je hem zelfs uit je tas hoeft te halen. Belangrijke e-mails, sms-berichten, WhatsApp-berichten of zelfs Facebook-meldingen kunnen allemaal rechtstreeks naar u worden verzonden.

De M5 GPS en GPS DHC worden aangedreven door wat Motocaddy een 'volgende generatie' 28,8V-aandrijfsysteem noemt dat in de hele nieuwe M-serie wordt gebruikt.

Met een fluisterstille motor van 230 W is de superlichte M-serie lithiumbatterij 33% kleiner dan zijn naaste concurrent en kan hij aan boord worden opgeladen, zodat u hem niet elke keer dat u klaar bent in en uit hoeft te halen spelen.

De M5 GPS vouwt tot 11% kleiner dan andere trolley-modellen op de markt, terwijl de wielen door omkeerwielen zelfs in de kleinste autolaarzen passen.

Technische specificaties van de Motocaddy M5 golftrolleys zijn:

Motocaddy Accessoires:

Accessoire

  Prijs

Motocaddy Scorecardhouder

 

29,90

Motocaddy Parapluhouder

  29,90

Motocaddy clearview paraplu

  49,90

Drinkholder

 

19,90

Telefoon -(GPS) houder

 

29,90

Winter handschoenen

 

29,90

Hedgehog winterwielen set   98,00
Winterhandschoenen met verwarming   € 59,90

Accu's

Meerprijs: 36 holes Ultra lithiumaccu

 

 50

Golftassen

Motocaddy Easy-Lock golfbag Clubserie

 

van 209,00 voor 169,00

Motocaddy Easy-Lock golfbag Pro

 

van 239,00 voor 199,00

Motocaddy Drygolftas super lichtgewicht

 

van 299,00 voor 259,00

 

Onze merken golftrolleys

Deel ons met de wereld