Motocaddy waterdichte golftassen 2020

Trolleyworld voordeel

Adviesprijs€ 309,00
Uw voordeelprijs 279,00
Webwinkel
Motocaddy elektrische golftrolleys

Mooie en duurzame 2000mm-gecoat waterdichte stof, gevulkaniseerde naden en thermo en nylon gecoate ritsen zijn rigoureus getest om er voor te zorgen dat dat de inhoud van de tas droog blijft. Een speciale techniek, ‘zipper-shields’ beschermt de ritsen extra tegen lekken.

De lichtgewicht tas heeft zeven grote vakken inclusief een geïsoleerd vak om spullen koel te houden. Elk vak is makkelijk aangebracht om het makkelijker te maken ballen, kleren en andere spullen te pakken als het weer slecht is.

De geroemde EASILOCK™ technologie is gebruikt om de tas naadloos op de trolley te laten passen.

Geschikt voor Golfers die een eerste klas waterdichte golftrolley tas willen.

 • 100% waterdicht
 • 14 doorlopende club vakken
 • apart parapluvak (alleen model 2020
 • 7 grote vakken met gevulkaniseerde naden
 • Thermo en nylon gecoate ritsen met zogenaamde ‘zipper garages’
 • Incl. waterdichte regenkap
 • Ultra lichtgewicht constructie
 • 9 inch rond met geïntegreerd handvat
 • 14 ‘full-length dividers’
 • Velour bekleed waardevolle spullen pocket
 • Geïntegreerde parapluhouder
 • Geïsoleerd koel vak
 • EASILOCK™ compatibel.

Nu van € 299,00 voor € 269,00 (geen verzendkosten)

Verkrijgbaar in kleuren combinaties:  grijs / rood,   grijs / blauw,   grijs / geel

Motocaddy Dry waterdichte golftassen.

Special voor de motocaddy elektrische golftrolleys zijn mooie waterdichte golftassen leverbaar met het uniek Easy-Lock klick systeeem.  Deze absoluut waterdichte golftassen zijn ideaal om het  hele jaar mee door te lopen zonder dat je een vervelende watercover over je golftas moet plaatsen.  Deze waterdichte golftas is voorzien van 14 doorlopende vakken en een apart parapluvak, uiteraard zit er een ingebouwd koelvak in om je drinken koel te houden.   Daarnaast heb je nog voldoende vakken (met alle gesealde waterdichte ritsen) dus lekker veel opbergruimte.   Ben je in het bezit van een Motocaddy golftrolley dan klik je de tas met het "easylock" system muurvast en zonder dat je golftas kan draaien op je golftrolley.  De adviesprijs van de Motocaddy dry waterdichte golftas is € 309,00 maar we geven je een mooie korting

Motocaddy Pro Serie golftassen.

Voor elke Motocaddy golftrolley is een bijpassende golftas verkrijgbaar. Deze Motocaddy Probag golftassen zijn van waterafstotend PU gemaakt en zijn voorzien van 14 (doorlopende) vakken en een apart putter en paraplu vak. Gewicht is slechts 3.8 kg.Uiteraard zijn deze tassen voorzien van de Easy-Lock pinnen waardoor uw golftas niet meer kan draaien op uw golftrolley. U kunt kiezen uit 8 verschillende kleuren combinatie's. Trolleyworld heeft alle Motocaddy golftassen op voorraad.  De adviesprijs van de Motocaddy Pro golftas is € 259,00 maar we geven je een mooie korting.

Motocaddy Club Serie golftassen.

Naast de Pro Serie golftassen zijn er de Club Serie Golftassen. Een zeer voordelige Motocaddy golftas voorzien van veel opbergruimte, 14 doorlopende vakken, apart putter en paraplu vak. Ook de Club Serie golftassen zijn voorzien van de easy-lock pinnen waardoor uw golftas niet meer kan draaien. Bij ons heeft u keuze uit drie kleuren: zwart met rode accenten, zwart met blauwe accenten en zwart met lime accenten.  De adviesprijs van de Motocaddy Club golftas is € 219,00 maar je krijgt een mooie korting.

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl