WPG waterdichte golftassen

WPG waterdichte golftassen

De zin van een waterdichte golftas!

In ons landje valt veel regen en helemaal de laatste jaren zie je het weer veranderen. Je kan zomaar in een flinke regenbui terecht komen en dan is een waterdichte golftas wel pretje. Met een waterdichte golftas hoef je niet direct snel een regencover te gebruiken omdat de golftas zelf al waterdicht is.

Let wel, je moet wel goed de ritsen sluiten.

Het gemak is ook dat je niet hoeft te zoeken onder een regencover waar je bv je golfballen of extra droge handschoenen hebt zitten. Als je een goed waterdichte golftas koopt let dan wel op de toegankelijkheid zodat je makkelijk in de golftas compartimenten kan komen. Als de "entree" van je golftas vakken te nauw zijn kan je moeilijk je spulletjes kwijt en zet je de ritsen onder te veel spanning. Let daar dus goed op bij aankoop van een waterdichte golftas.

Naast de bekende merken zoals Motocaddy golftassen, Powakaddy, Jucad, Bennington en H2No waterdichte golftassen zijn er ook minder bekende merken die toch zeer goed van kwaliteit zijn en toch ruim onder de € 200,00 liggen.

Neem bv de WPG waterdichte golftassen serie die van hoge kwaliteit zijn en door het uitschakelen van een Importeur en of Agent zeer voordelig zijn. Bekijk deze 2 linkjes maar eens. Goede waterdichte golftassen gemaakt door een gerenommeerde golftassen fabrikant maar zonder een duur merkje.

 

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl