WPG 4.0 waterdichte golftas

Trolleyworld voordeel

Adviesprijs€ 269,00
Uw voordeelprijs 189,00
Webwinkel
WPG Golftassen

WPG 4.0 waterdichte golftas. 100% waterdicht en bijzonder laag geprijsd.

Stijlvolle prachtige lichtgewicht waterdichte golftassen met ruime opbergvakken en een GROOT puttervak.  Door onze eigen direkt import omzeilen we veel kosten zoals MERK marketing en importeur/grooothandel, daarom zijn deze tassen bijna € 100,00 voordeliger.

WPG staat heel simpel voor 100%> Water Proof Golfbags en is nu al 4 jaar een zeer succesvolle waterdicht golftas voor de veeleisende golfer.

Profiteer van de lage prijs voor een prachtige waterdichte golftas.

WPG Waterdichte golftassen info:

  • 100% waterdicht nylon met gesealde YKK-ritssluitingen
  • 14-voudig doorlopende clubindeling,
  • 9 inch met extra grote geïntegreerde putterkoker
  • 9 grote opbergvakken waaronder 1 "cooler" vak
  • extra parapluhouder koord
  • ring voor handdoekje
  • gewicht slechts 2,7 kg
  • inclusief draaibare waterdichte topcover met rits en draagband.
  • 1 jaar garantie op gehele tas.
  • kleuren: grijs/rood en grijs/blauw

  

Steeds meer golfers kiezen voor een waterdichte golftas. In het Nederlandse klimaat kan je zomaar overvallen worden door een flinke bui en dan is het handig als je een waterdichte golftas op je trolley hebt zitten. Je hoeft dan niet snel die vervelende regencover om je tas te plaatsen maar kan gewoon doorlopen.  Uiteraard moet de topcover wel op je waterdichte golftas zitten want anders wordt nog alles kletsnat.  Waar je rekening mee moet houden is dat de ritsen van de waterdicht golftas fragiler zijn als die van je gewone golftas, gelukkig is hier de laatste jaren veel in ontwikkeld en zijn ze een stuk beter geworden.  

Een waterdichte golftas heeft (gesealde) ritssluitingen en die dien je helemaal te sluiten.   De prijs is een stuk hoger dan die van een 'normale' golftas maar door onze eigen import (dus geen merk en geen importeur of groothandels marge) kunnen we u al een waterdichte golftas aanbieden vanaf € 189,00

De garantie op waterdichte golftassen is 100%: 1 jaar op de ritsen en 1 jaar op slijtage. Gaat er iets stuk tussen het eerste en tweede jaar dan vergoeden we naar rato. 

Tip!  Kijk regelmatig de shafts van uw colfclubs na op beschadigingen.  Deze kunnen ontstaan door de golftas precies op de plek waar ze uw clubs raken (bovenin dus) Uw clubs bungelen los in de tas en dan zal of de tas devider slijtage plekjes krijgen of de shafts van uw golfclubs.  Geen enkele golftas fabrikant neemt de garantie van uw golfclubs over als ze toch beschadigen. 

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl