WPG waterdichte golftassen

Trolleyworld voordeel

Adviesprijs€ 249,00
Uw voordeelprijs 179,00
Webwinkel

Stijlvolle prachtige golftassen met ruime opbergvakken en een GROOT puttervak vooraan, ook de parapluhouder zit aan de voorkant en niet vervelend aan de achterzijde waar hij klem zit tussen de tas en de tasbeugel.

Bijzonder is de onderkant waardoor deze waterdichte golftassen ook bijzonder geschikt zijn voor Motocaddy en Powakaddy golftrolleys en niet kunnen draaien

WPG Waterdichte golftassen info:

  • 100% waterdicht nylon met gesealde YKK-ritssluitingen
  • 14-voudig doorlopende clubindeling,
  • 9 inch met extra grote geïntegreerde putterkoker
  • 9 grote opbergvakken waaronder 1 "cooler" vak
  • extra parapluhouder an de voorzijde
  • ring voor handdoekje
  • gewicht slechts 2,4 kg
  • inclusief waterdichte top met aan twee kanten een rits en draagband

  

Steeds meer golfers kiezen voor een waterdichte golftas. In het Nederlandse klimaat kan je zomaar overvallen worden door een flinke bui en dan is het handig als je een waterdichte golftas op je trolley hebt zitten. Je hoeft dan niet snel die vervelende regencover om je tas te plaatsen maar kan gewoon doorlopen.  Uiteraard moet de topcover wel op je waterdichte golftas zitten want anders wordt nog alles kletsnat.  Waar je rekening mee moet houden is dat de ritsen van de waterdicht golftas fragiler zijn als die van je gewone golftas, gelukkig is hier de laatste jaren veel in ontwikkeld en zijn ze een stuk beter geworden.  

Een waterdichte golftas heeft (gesealde) ritssluitingen en die dien je helemaal te sluiten.   De prijs is een stuk hoger dan die van een 'normale' golftas maar door onze eigen import (dus geen merk en geen importeur of groothandels marge kunnen we u al een waterdichte golftas aanbieden vanaf € 179,00

De garantie op waterdichte golftassen is 100%: 1 jaar op de ritsen en 1 jaar op slijtage. Gaat er iets stuk tussen het eerste en tweede jaar dan vergoeden we naar rato.  Gaat er iets stuk na 2 jaar dan is er helaas geen garantie meer, dit geldt voor alle waterdichte en niet waterdichte golftassen.

Onze merken golftrolleys

Deel ons met de wereld