Veelgestelde vragen over elektrische golftrolleys

Het handvat bevat veel electronica o.a: ledje, snelheidsmeter, aan/uit knopje, display enz.  Deze zitten allemaal goed beschermd maar veel water is natuurlijk niet goed.

Als het met "bakken" uit de lucht komt is bescherming met een plastic zakje of paraplu aan te bevelen

TrolleyWorld wenst u heel veel golfplezier en uiteraard geven we u graag persoonlijk advies.

Nadat u gespeeld heeft kunt u het beste direct net als uw schoenen even met het luchtdrukpistool schoon spuiten. Niet op het handvat en niet op de elektronica. Schoonmaken met de waterslang of druk is absoluut verboden.  Het beste gebruikt u een zachte (smalle) stoffer en een beetje water. Trolleys niet in vetten.

Geef uw trolley om ca de 150 rondjes een service/onderhoudsbeurt.

U kunt de accu aan de lader laten zitten. (de acculader stopt met laden als het lampje groen is) U mag 1 of 2 x per jaar de accu geheel ontladen (ten einde het geheugen te doorbreken)

U moet de accu altijd vol weg zetten.

Attentie: alle accu's zijn aan capaciteits afname onderhevig.  Dat wil zeggen dat de capaciteit (zeg maar tank inhoud) langzaam af neemt en u dus op een acculading steeds minder holes kunt rijden.  Bij loodaccu's ligt dat eindpunt bij ca. 200-300 ladingen en bij Lithiumaccu's bij ca. 400-700 ladingen.

Als u regelmatig gaat spelen (1x per week) mag u de accu aan de lader laten zitten.  Als u de accu langere tijd niet gebruikt of gaat "over winteren" dan laadt u de accu geheel op en zet hem dan in een droge verwarmde ruimte.  Als u weer wilt gaan spelen laadt u de avond ervoor de accu weer op.

(NOOIT, geheel ontladen)

Hoe lang moet ik de Lood / Lithium accu laden en tot wanneer?

Op de acculader zit een indicatie lichtje welke van rood naar groen moet veranderen als de accu vol is. Tijdens het laden moet een van deze kleuren zichtbaar zijn. Als het rode licht brandt is de acculader de accu aan het laden. Als het lampje (ledje) op groen springt geeft dat aan dat de accu vol is. 

Na gebruik dient u uw accu direkt te laden. Lege accu's hebben een veel kortere levensduur.

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl