Motocaddy Pro Golftassen modellen 2024

Trolleyworld voordeel

Adviesprijs€ 269,90
Uw voordeelprijs 249,00
Webwinkel
Motocaddy elektrische golftrolleys

Motocaddy Golfbag Pro nieuwe modellen 2024.

Met deze vernieuwde Pro modellen heeft Motocaddy zijn toch al populaire Golftassen PRO weer verbetert  

Deze waterafstotende Pro-Series golftassen van  Motocaddy is de perfecte golftassen voor uw Trolley. De tas is erg populair omdat er gekozen kan worden in vele kleuren zodat hij bij elke Motocaddy trolley past.

Gemaakt van eersteklas waterafstotend PolyUrethaan (PU), heeft deze complete tas 14 ‘full-length dividers’, externe putter en parapluhouder, handdoek haakje en potlood houder, plus een regen kap.

Tevens uitgerust met ons exclusieve EASILOCK™ systeem dat er voor zorgt dat de tas veilig en naadloos op de trolley past. Plus nog een aantal ander extra’s.  De tas beschikt over 2 waterdichte vakken vor uw kostbare spuletjes.

  • 14 ‘full length dividers’
  • 7 groet opbergvakken + 2 waterdicht opbergvakjes
  • Aparte  paraplu & putter houder
  • Handig zijn de twee grote handgrepen waardoor je de tas makkelijk kan tillen.
  • 2Gevoerde "waardevolle spullen" pockets met waterdichte ritsen
  • Geïsoleerd koel vak
  • Handdoek haakje & potlood houder
  • EASILOCK™ compatibel

Tip!  Kijk regelmatig de shafts van uw colfclubs na op beschadigingen.  Deze kunnen ontstaan door de golftas precies op de plek waar ze uw clubs raken (bovenin dus). Uw clubs bungelen los in de tas en dan zal of de tas devider slijtage plekjes krijgen of de shafts van uw golfclubs.  Geen enkele golftas fabrikant neemt de garantie van uw golfclubs over als ze toch beschadigen. 

Tags

Motocaddy Dry waterdichte golftassen.

Special voor de motocaddy elektrische golftrolleys zijn mooie waterdichte golftassen leverbaar met het uniek Easy-Lock klick systeeem.  Deze absoluut waterdichte golftassen zijn ideaal om het  hele jaar mee door te lopen zonder dat je een vervelende watercover over je golftas moet plaatsen.  Deze waterdichte golftas is voorzien van 14 doorlopende vakken en een apart parapluvak, uiteraard zit er een ingebouwd koelvak in om je drinken koel te houden.   Daarnaast heb je nog voldoende vakken (met alle gesealde waterdichte ritsen) dus lekker veel opbergruimte.   Ben je in het bezit van een Motocaddy golftrolley dan klik je de tas met het "easylock" system muurvast en zonder dat je golftas kan draaien op je golftrolley.  De adviesprijs van de Motocaddy dry waterdichte golftas is € 309,00 maar we geven je een mooie korting

Motocaddy Pro Serie golftassen.

Voor elke Motocaddy golftrolley is een bijpassende golftas verkrijgbaar. Deze Motocaddy Probag golftassen zijn van waterafstotend PU gemaakt en zijn voorzien van 14 (doorlopende) vakken en een apart putter en paraplu vak. Gewicht is slechts 3.8 kg.Uiteraard zijn deze tassen voorzien van de Easy-Lock pinnen waardoor uw golftas niet meer kan draaien op uw golftrolley. U kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren combinatie's. Trolleyworld heeft alle Motocaddy golftassen op voorraad.  De adviesprijs van de Motocaddy Pro golftas is € 259,00 maar we geven je een mooie korting.

 

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl