Jucad AquaStop Golftassen

Trolleyworld voordeel

Adviesprijs€ 389,00
Uw voordeelprijs 359,00
Webwinkel
Jucad elektrische golftrolleys

Jucad waterdichte (Aquastop) golftassen

De Jucad golftas Aquastop is gemaakt van 100 procent waterdicht materiaal, met gesealde ritssluitingen, zipper-tunnel en hoogwaardige YKK-ritssluitingen, waardoor uw golftas altijd droog blijft. De Jucad aquastop golftassen zijn voorzien van:: Doorlopende 14-vaks clubindeling met extra grote putterbuis, vele praktische buitenvakken en een ruime koelvak, evenals de praktische parapluhouder garanderen maximaal comfort op elke ronde golf!

Kenmerken van de Jucad golftas waterdicht Aquastop:

 • 100% waterdicht nylon met gesealde YKK-ritssluitingen.
 • 14-voudig doorlopende clubindeling.
 • 9 inch met extra grote geïntegreerde putterkoker.
 • Geschikt voor lichte golfuitrusting tot 10 kg.
 • extra vak voor het opbergen van uw Jucad Power Pack accu
 • 11 grote opbergvakken.
 • extra parapluhouder.
 • grote, geïsoleerde koelvak voor het drinken.
 • ring voor handdoekje.
 • afneembare accessoire-tas.
 • gewicht slechts 2,4 kg.
 • inclusief waterdichte raincover en draagband.

op voorraad in de kleuren: zwart/titan,  blauw/wit en rood/wit.  Zie de foto's Wilt u een andere kleur dan bestellen wij deze voor u en heeft u hem in ca. 7 dagen in huis.

Steeds meer golfers kiezen voor een waterdichte golftas. In het Nederlandse klimaat kan je zomaar overvallen worden door een flinke bui en dan is het handig als je een waterdichte golftas op je trolley hebt zitten. Je hoeft dan niet snel die vervelende regencover om je tas te plaatsen maar kan gewoon doorlopen.  Uiteraard moet de topcover wel op je waterdichte golftas zitten want anders wordt nog alles kletsnat.  Waar je rekening mee moet houden is dat de ritsen van de waterdicht golftas fragiler zijn als die van je gewone golftas, gelukkig is hier de laatste jaren veel in ontwikkeld en zijn ze een stuk beter geworden.  

Een waterdichte golftas heeft (gesealde) ritssluitingen en die dien je helemaal te sluiten.   De prijs is een stuk hoger dan die van een 'normale' golftas maar door onze eigen import (dus geen merk en geen importeur of groothandels marge kunnen we u al een waterdichte golftas aanbieden vanaf € 189,00

De garantie op waterdichte golftassen is 100%: 1 jaar op de ritsen en 1 jaar op slijtage. Gaat er iets stuk tussen het eerste en tweede jaar dan vergoeden we naar rato.  Gaat er iets stuk na 2 jaar dan is er helaas geen garantie meer, dit geldt voor alle waterdichte en niet waterdichte golftassen.

Tip!  Kijk regelmatig de shafts van uw colfclubs na op beschadigingen.  Deze kunnen ontstaan door de golftas precies op de plek waar ze uw clubs raken (bovenin dus) Uw clubs bungelen los in de tas en dan zal of de tas devider slijtage plekjes krijgen of de shafts van uw golfclubs.  Geen enkele golftas fabrikant neemt de garantie van uw golfclubs over als ze toch beschadigen. 

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl