Service en onderhoud van elektrische golftrolleys

Service en onderhoud van elektrische golftrolleys

Golftrolley reparatie/onderhoud "klaar terwijl U wacht" bijna!  U hoeft niet heen en weer te reizen, lees onderstaande goed door

Om opstoppingen bij reparaties en onderhoud te vermijden is het slimste dat u via het Menu: "werkplaats afspraak maken" zelf een tijd gaat reserveren in de werkplaats agenda. Geef een kleine omschrijving van wat er gedaan moet worden.  Helaas kunt niet bij ons in de zaak kunt wachten. Normaal krijgt U een voucher voor een GRATIS kopje koffie in Restaurant "De Generaal" waar u uw voucher kunt inleveren.  "De Generaal" ligt prachtig gelegen aan het Baarnse bos (tussen Soest en Baarn) zodat u ook nog even kunt wandelen als u dat zou willen.  10 minuten voordat uw trolley weer klaar staat bellen wij u op.

U bent welkom van dinsdag t/ vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.  Zaterdag is de werkplaats gesloten.

Reparatie, Service en Onderhoud aan uw Elektrische Golftrolley. Alle bekende merken zoals: Hill Billy, Powakaddy, Motocaddy, Komperdell , klick N Go, AgentGolf, E-Motion, Easy-Motion, Jucad, Relaxt, Stewartgolf, Justar, etc.

Het is verstandig om uw elektrische golftrolley elk jaar of om de ca 100- 150 rondjes een onderhoudsbeurt te geven. TrolleyWorld Soest heeft een eigen onderhoudswerkplaats waar u uw golftrolley een onderhoudsbeurt kunt laten geven of een reparatie kunt laten uitvoeren.

Bent u niet in staat om uw golftrolley naar ons te brengen dan kunt u hem ook bij uw golfshop* in leveren en de golfshop samen met ons verzorgen dan het transport van de golftrolley.  U moet dan wel rekening houden met ca. € 30,00 extra kosten en een levertijd van > 7 werkdagen.

*uw golfshop kan kontakt met ons opnemen hoe een en ander gaat.

​Heeft u uw elektrische golftrolley in het water gereden!

Dat is niet zo mooi, maar om de schade te beperken adviseren wij u direkt naar  van onze vestiging te Soest te rijden, wij maken a la minute tijd vrij om de golftrolley en accu te demonteren, zodat hij kan drogen.  De trolley dient wel voor ca 3 dagen bij ons achter te blijven. We gaan hem geheel demonteren om hem goed te laten drogen en zetten we hem weer in elkaar.  De startkosten zijn € 90,00

Doet u dit absoluut niet: Als uw accu ook in water heeft gelegen hem dan toch proberen te laden. Het is lithium en zal tot zelfontbranding over kunnen gaan. Accu buiten opslaan in een plastic zak totdat u bij ons bent geweest.

Jaarlijks onderhoud aan uw elektrische golftrolley.  Zorgvuldig onderhoud verlengt de levensduur van uw golftrolley.  Standaard servicebeurt € 52,50

 • Demontage van de belangrijkste onderdelen zoals lagers en wielas, voorwiel
 • Schoonmaken en controle van deze onderdelen.
 • Montage van de onderdelen en controle op de juiste werking
 • Controle Spanningsafname van de motor (belangrijk want als het motortje te veel stroom gebruikt haalt u met een goede accu toch geen 18 holes)
 • Controle van de capaciteit van de accu. (geladen meenemen s.v.p.) Dit proces duurt echter 3-4 uur houdt u rekening met de wachttijd.
 • Alle onderdelen onder de € 5,00 worden niet berekend.
 • Controle werking acculader.
 • Rechtuit afstellen van de trolley.
 • De trolley dient normaal schoon te zijn, eventueel extra schoonmaken door ons kost € 17,50 extra.

Motocaddy reparatie en onderhoud, Powakaddy reparatie en service/onderhoud, Hill-Billy reparatie en onderhoud, Stewart golf reparatie en onderhoud, Jucad reparatie, Relaxt reparatie, Compactcaddy reparatie en vele andere merken golftrolleys kunnen wij voor u reparareren.

Advies over het schoonhouden van uw golftrolley:

 • Maak regelmatig uw trolley schoon met een vochtige vaatdoek, bv 1x per maand. (dus niet pas na een jaar, dan krijg je hem niet meer schoon met een vaatdoek)
 • Spoel uw elektrische golftrolley niet af met de waterslang of hoge drukreiniger.
 • Maak de wielen (vooral bij Motocaddy) voorzichtig schoon met een vaatdoek en beslist niet met veel water of een sopje.
 • Spuit los zittend zand of modder er met de luchtspuit (op uw golfclub) af.
 • Laat de wielen even losjes door het gras draaien zodat deze schoon worden. (trolley aan zetten en iets optillen)
 • Laat de trolley niet onnodig in de regen buiten staan.

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl