Reparatie onderhoud van elektrische golftrolleys

Reparatie onderhoud van elektrische golftrolleys

Wilt u uw elektrische golftrolley laten repareren of een onderhoudsbeurt geven dan graag onderstaande procedure volgen:

Als U een afspraak wilt maken dan kunt u gebruik maken van onze werkplaats agenda.  Rechts boven in op deze pagina staat: "werkplaats afspraak maken"  U kunt dan in onze werkplaats agenda zelf een datum en tijd uit kiezen.  U bent dan verzekerd van een plekje.  U kunt ook gewoon langskomen maar dan is de kans dat u langer moet wachten groter.

U komt op de afgesproken tijd met uw golftrolley naar onze werkplaats, dan nemen wij de trolley van U aan en bespreken wat er moet gebeuren.  We streven er naar dat na ca. 40 tot 70 minuten de golftrolley klaar is.  Wij noemen dat Service en Reparatie "klaar terwijl u wacht" **  Normaal  krijgt u een voucher voor een GRATIS kopje koffie in het nabij gelegen restaurant "De Generaal" aan het Baarnse bos.  (U kunt hier ook prachtig wandelen of lunchen) U kunt binnen 40 - 70 minuten een telefoontje van ons verwachten dat uw trolley weer klaar staat.  U kunt dus niet bij ons in de zaak wachten.

Openingstijden werkplaats Trolleyworld.

Openingstijden: 
Maandag GESLOTEN  
Dinsdag 9.30 - 17.00 uur Showroom en klaar terwijl u wacht service*
Woensdag 9.30 - 17.00 uur Showroom en klaar terwijl u wacht service*
Donderdag 9.30 - 17.00 uur Showroom en klaar terwijl u wacht service*
Vrijdag 9.30 - 17.00 uur Showroom en klaar terwijl u wacht service*
Zaterdag 9.30 - 16.00 uur Showroom - (werkplaats is gesloten).

**Golftrolleys met waterschade dient U zo snel mogelijk naar ons toe te brengen, deze blijven voor minimaal 2 nachten bij ons om ze te demonteren, te drogen en te monteren.

**Zijn er geen onderdelen van uw golftrolley op voorraad dan houden wij de golftrolley bij ons achter en sturen we u deze op zodra we de onderdelen hebben ontvangen en uw golftrolley gerepareerd is.

**Grotere reparaties kunnen helaas niet direkt gerepareerd worden, dit i.o.l. met u.  Op alle dagen kunt u uw Golftrolley komen brengen.  Hebben we tijd dan kijken we er meteen naar en kunnen we u op de hoogte brengen wat er aan moet gebeuren.  Onze speciale koerier brengt uw trolley na reparatie netjes terug naar uw huis adres of golfbaan.

 

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl