Reparatie onderhoud

Wilt U uw elektrische golftrolley laten repareren of een onderhoudsbeurt geven dan graag onderstaande procedure volgen:

Als U een afspraak wilt maken dan kunt u gebruik maken van onze werkplaats agenda.  Rechts boven in op deze pagina staat: "werkplaats afspraak maken"  U kunt dan in onze werkplaats agenda zelf een datum en tijd uit kiezen.  U bent dan verzekerd van een plekje.  U kunt ook gewoon langskomen maar dan is de kans dat u langer moet wachten groter.

U komt op de afgesproken tijd met uw golftrolley naar onze werkplaats, dan nemen wij de trolley van U aan en bespreken wat er moet gebeuren.  We streven er naar dat na ca. 40 tot 70 minuten de golftrolley klaar is.  Wij noemen dat Service en Reparatie "klaar terwijl u wacht" **  Normaal  krijgt u een voucher voor een GRATIS kopje koffie in het nabij gelegen restaurant "De Generaal" aan het Baarnse bos.  (U kunt hier ook prachtig wandelen of lunchen) U kunt binnen 40 - 70 minuten een telefoontje van ons verwachten dat uw trolley weer klaar staat.  U kunt dus niet bij ons in de zaak wachten.

CORONA wijziging.  Helaas zijn de restaurants gesloten.  U kunt bij ons een kopje koffie/thee scoren.  U zult echter in de auto moeten wachten of u gaat een boswandelingetje maken. U kunt dus niet bij ons in de zaak wachten.

 

Openingstijden werkplaats Trolleyworld.

Openingstijden: 
Maandag GESLOTEN  
Dinsdag 9.30 - 17.00 uur Showroom en klaar terwijl u wacht service*
Woensdag 9.30 - 17.00 uur Showroom en klaar terwijl u wacht service*
Donderdag 9.30 - 17.00 uur Showroom en klaar terwijl u wacht service*
Vrijdag 9.30 - 17.00 uur Showroom en klaar terwijl u wacht service*
Zaterdag 9.30 - 16.00 uur Showroom - (werkplaats is gesloten).

**Golftrolleys met waterschade dient U zo snel mogelijk naar ons toe te brengen, deze blijven voor minimaal 2 nachten bij ons om ze te demonteren, te drogen en te monteren.

**Zijn er geen onderdelen van uw golftrolley op voorraad dan houden wij de golftrolley bij ons achter en sturen we u deze op zodra we de onderdelen hebben ontvangen en uw golftrolley gerepareerd is.

**Grotere reparaties kunnen helaas niet direkt gerepareerd worden, dit i.o.l. met u.  Op alle dagen kunt u uw Golftrolley komen brengen.  Hebben we tijd dan kijken we er meteen naar en kunnen we u op de hoogte brengen wat er aan moet gebeuren.  Onze speciale koerier brengt uw trolley na reparatie netjes terug naar uw huis adres of golfbaan.

 

Onze merken golftrolleys