Stewart Golf Q follow

Trolleyworld voordeel

Adviesprijs€ 2.049,00
Uw voordeelprijs 2.049,00
Webwinkel
Stewart Golf elektrische golftrolleys

Stewart Golf Q follow / remote control golftrolley.

Weer in ons assortiment de Engels Stewart Golftrolleys. Stewart Golf is eigenlijk het enige gespecialiseerde bedrijf in remote control en follow golftrolleys. Stewart Golf is marktleider in dit segment en maakt al vele jaren uitsluitend speciale elektrische golftrolleys.

Wij zijn exclusief leverancier en service/onderhoud lokatie voor Nederland/ Belgie. 

Stewart Golf Q follow

Druk gewoon op 'Volgen', plaats de handset aan uw riem of achterzak en loop. Houd je gedachten bij het volgende schot, niet waar je clubs zijn.

Ervaar echte vrijheid op de baan met Follow en Remote technologie.

Ons geheel nieuwe vlaggenschipmodel neemt het Stewart Golf-erfgoed van bekroonde innovatie en tilt het opnieuw naar een hoger niveau met een compacte Follow en Remote golftrolley van de volgende generatie.

Ontworpen, ontwikkeld en met de hand gebouwd in Groot-Brittannië, maakt de Stewart golf Q Follow gebruik van een baanbrekend microcellulair composietchassis om de beste manier van golfen ooit te bieden door geavanceerde technologie te combineren met een buitengewoon ontwerp.

Standaard geleverd met een 18Ah lithiumaccu pakket. (ca. 22 holes) Ook leverbaar met een 30Ah lithiumaccu pakket. (ca. 36 holes)  Meerprijs € 200,00

Opgevouwen afmetingen:

Lengte: 545mm
Breedte: 600mm
Hoogte:318mm

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl