TrolleyWorld importeur voor west EU

Trolleyworld voordeel

Uw voordeelprijs 0,00
Go-Kart

Wij zijn verheugd dat we U kunnen melden dat TrolleyWorld uit Soest de nieuwe importeur van Gokart golftrolleys en accessoires voor EU.

Gokart golftrolleys zijn slimme en betrouwbare golftrolleys met een zeer goed prijs kwaliteit verhouding.  Bestel uw Gokart golftrolley, accessoires, tassen en onderdelen voordelig online op: voordelig online bestellen

Gokart golftrolleys MK2 uit voorraad leverbaar, ook de accessoires, onderdelen en golftassen.

Wij zijn ook op zoek naar dealers dus als U een golfshop hebt dan kunt u zich bij ons aanmelden en bespreken we graag de aantrekkelijke voorwaarden.

GARANTIE AFHANDELINGEN VOOR TROLLEYS GEKOCHT BIJ GOKART OOSTERHOUT!

Voor de bij Gokart Oosterhout gekochte golftrolleys, accu en accessoires zit juridisch geen enkele garantie meer op. Het is helaas niet anders.  Toch kunnen we U, mits u beschikt over de aankoopnota en deze is niet ouder is dan 2 jaar (vanaf 6 maart 2021), kunnen wij uw golftrolley repareren.  U betaald alleen de arbeidsloonkosten en de onderdelen zijn gratis.

Reparatie uitsluitend na een werkplaats afspraak waarbij we proberen de trolley in ca 1 uur gerepareerd te krijgen, lukt dat niet dan sturen we U naderhand de gerepareerde trolley toe.  De extra kosten zijn dan € 14,90 maar hiervoor kunt u niet twee keer heen en weer rijden als u ver van Soest woont. 

 

 

Onze merken golftrolleys

Trolleyworld

TrolleyWorld

Nieuwegracht 13A
3763 LP Soest
Telefoon: 035 6030306
info@golftrolleys.nl